Cserélje a gázt biomasszára!

A vállalat – az MSZÉSZ társult tagjaként – a nemzetközi trendeknek megfelelő megoldásokat kínál rezsiköltségek lefaragására a szálláshelyek és vendéglátóipari egységek számára. Cégük a biomassza fűtés terén piacvezető, nem véletlen, hogy a gáz kiváltására az egyik lehetőségként az utóbbi évtizedben hatalmasat fejlődő biomassza fűtést javasolják.
„A modern a kazánokat nem úgy kell elképzelni, mint a régi szeneskályhákat” – mutatott rá a szakember. A nagy európai gyárak a környezetvédelmi standardoknak mindenben megfelelő termékeiket ugyanis minden kényelmi extrával felszerelik Az egységek akár kültéren, kazánház nélkül is felállíthatók, sok esetben elképesztően modern dizájnt képviselnek. Vezérlésük kapcsolódik a wifihez, így a fűtés akárhonnan irányítható. Szintén a modern idők egyik vívmánya, hogy a fűtőanyag-tartályok szinte a végtelenségig nagyobbíthatók, nincs szükség napi ellenőrzésre. Ez nagy előny azoknál a vendégházaknál és panzióknál, ahol a személyzet nincs jelen minden nap.
„Fontos megemlíteni, hogy régi típusú vegyestüzelésű kazánok is felszerelhetőek pellet égőfejekkel” – hangsúlyozta Temesi László. Ez az újítás a szakember szerint főleg olyan tulajdonosok számára lehet vonzó alternatíva, akik nem szeretnének beruházni egy új kazánra, azonban fontos számukra az innováció és a rezsiköltségük alacsonyan tartása.

Kapcsolat

Kazánnal kapcsolatos információk:

Telefonszám: +36 30 227 2373

Email: kazan@pellet-szerviz.hu

Egyéb információ:

Telefonszám: +36 70 883 3126

Email: info@pellet-szerviz.hu

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek
08:00 - 16:00

Várjuk üzenetét!