Bemutatkozás

Cégünk 14 éves szakmai tapasztalattal és ország szerte több száz referenciával rendelkezik biomasszakazánok értékesítése és telepítése terén. Különösen ajánljuk kazánjainkat olyan cégeknek vagy magánszemélyeknek akik az agráriumban tevékenykednek és rendelkeznek valamilyen mezőgazdasági melléktermékkel.
Szeretné a rezsiárat a minimális szinten tartani? Szeretne beruházni egy biomasszakazánra, de momentán nincs rá elegendő forrása? Továbbra is kényelmesen szeretne füteni? Ha bármelyik kérdésre igen a válasza, akkor megtalálta a tökéletes partnert!
Kazánjaink rendszerének köszönhetően képesek bármilyen mezőgazdasági melléktermék (faapríték, pellet, rostaalj, héjjak, magok)automata elégetésére. Ha ön rendelkezik ezek valamelyikével, akkor a fűtés árát 100%-ban megspórolhatja. Ennek az állításunknak szeretnénk nyomatékot is adni, vásárolja meg kazánját most 50% előleg kifizetésével és a maradék összeget fizesse havonta akkor, amikor megspórolta a fűtésszezonban!

Kazán típusok:
Pasqualicchio:
GAB: 40 kW-350 kW (hőlégbefúvós)
CSB: 34 kW-950kW (melegvizes)
SAS:
BIO SOLID: 14 kW-200 Kw (melegvizes)

A kazánok az alapfelszereltséget tekintve is egy sor kényelmi opciót tartalmaznak: úgy mint az automata vezérlés, parázstartás. Azonban a választható extráknak köszönhetően (automata – begyújtó, hamukihordó, előre programozható wi-fi modul stb.), akár teljesen automatizálhatja fűtését!
A minőségi munka garanciájaként, országosan szakembereink végzik kazánjaink beüzemelését illetve a garanciális – és az az utáni – szerviz ellátását.
Komplett árajánlatért és finanszírozási opciókért keresse értékesítő kollegáinkat!

Kapcsolat

Kazánnal kapcsolatos információk:

Telefonszám: +36 30 227 2373

Email: kazan@pellet-szerviz.hu

Egyéb információ:

Telefonszám: +36 70 883 3126

Email: info@pellet-szerviz.hu

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek
08:00 - 16:00

Várjuk üzenetét!